Kjøp nå
Header

"En svært underholdende historie, velegnet som høytlesning … Og avslutningssalutten er spektakulær!"

- Hilde Bjørhovde, Aftenposten

"Godt egnet for barn i alle aldre"

- Nilan Perumal, Høyskolen Kristiania
flasker1 flasker2 doktor

Det var en gang en nydelig prinsesse som bodde i et slott omgitt av en enorm hage med de vakreste roser og orkidéer. Men det er en helt annen historie. Denne derimot, handler om promping. Ikke sånne små smygere du lurer ut uten at noen merker det i mattetimen. Neida. Her snakker vi kanonsmell, promper som brenner hull i buksa og sender små gutter ut i verdensrommet - og tilbake igjen.

Og så handler det litt om onde tvillinger, mongolske vannrotter, lange karamell puddinger og enda lengre kvelerslanger. Men aller mest handler det om hva som skjer når knøttlille Bulle med ildrødt hår flytter inn i Kanonveien og møter Lise og en nesten gal professor en solfylt dag like før 17. mai. En historie om verdien av vennskap (promping).

eksplosjon

"En barnevennlig og lettlest bok, med beskrivende illustrasjoner helt fra bokomslaget til slutt"

- Nilan Perumal, Høyskolen Kristiania
forfatter

Jo Nesbø (født 1960) er utdannet finansanalytiker og siviløkonom ved Norges Handelshøyskole i Bergen, og han har jobbet som både journalist og megler ved siden av å være vokalist og låtskriver i rockegruppen Di Derre.

Jo Nesbø debuterte som forfatter med kriminalromanen Flaggermusmannen i 1997, med politietterforskeren Harry Hole som hovedperson.
Les mer om forfatteren her!